İnternet

Google Arama Motorunda Yaptığı Değişiklikleri Beğendiniz mi?

Google Arama Motorunda Yaptığı Değişiklikleri Beğendiniz mi?
Google’ın, Arama Motorunda Büyük Değişiklik

İnternet dünyasının öncü arama motoru Google, Hummingbird ismini verdiği yeni arama algoritmasını hayata geçiriyor! Günlük kullanımların baz alınarak sıralandığı yeni yöntem, tüm ayrıntılarıyla haberimizde!

İnternetin yaygınlaşmasından bu yana kullanıcısına sunduğu temel hizmetlerinden biri olan Google Search (Arama Motoru)’da büyük bir değişikliğe gidiliyor. Arama kriterlerinde ve listeleme esnasında köklü bir değişime giden Google, arama motorunda yeni bir sıralama algoritması kullanarak farklı arama seçeneklerini de kullanıcısına sunuyor olacak.

Google’ın 15.yıl kutlaması şerefine gerçekleştirdiği yeni Hummingbird (Sinek Kuşu) projesinin, kullanıcı beklentilerine ve yorumlarına göre geliştirildiği biliniyor. Popülerlik, kazanç, güvenilirlik, reklam gibi seçeneklere göre sıralamalara imkan tanıyan Google, ilgilendiğiniz işe ve aramalarınıza göre sıralamayı yeniden düzenleyebilecek.

“Akıllı aramalar” adının verildiği yeni algoritma sayesinde daha efektif bir sonuç elde etmeyi planlayan Google, geliştirdiği yeni teknolojiyi çok yakında kullanıcıların beğenisine sunmuş olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir