Endüstriyel Teknoloji

Mikro – Muhasebeden, satış pazarlama yönetimine

Mikro yazılım artık günümüzde bilgisayar ve yazılım sektörünün her alanda kullanılmaya başlamasıyla birlikte kurumlarda ve şirketlerde profesyonel bir ihtiyaç haline gelmiştir. Devamlı değişen ve gelişen mikro yazılım endüstrisi kullanıcılarına çok daha değişken ve pratik bir kullanım olanağı sunmaktadır. Bilişim sektöründe rekabet eden birçok firma olması sebebiyle , mikro yazılım uygulamaları firmalarca çeşitlendirilmiş ve müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurmak , gelişen ve değişen ihtiyaçlara cevap vermek mikro yazılım firmalarının en önde gelen çalışma prensibi olmuştur.
Muhasebeden, satış pazarlama yönetimine ; e faturadan insan kaynakları yönetimine kadar bir şirkette ihtiyaç olunabilecek tüm yazılımlara farklı paketlerle cevap verebilen mikro yazılım firmaları, ayrıca uzman kadrolar ve teknik destek hizmetiyle de müşterilerin karşılaşabilecekleri her türlü sorunu çözme ilkesini kendine edilmiştir.
Mikro ürünlerin şirketlere ne gibi faydalar getirdiğini kısaca özetlemek gerekirse öncelikle firmanın bütün girdi çıktılarını takip etmeye ve kontrol etmeye yarar. Ayrıca birçok departmanda, mikro yazılım programları maliyeti düşürür. Kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Kolayca personelin öğrenebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Web ortamında her türlü bilgiyi kontrol edebilme imkanı verdiği için sorunlara zamanında müdahaleyi de kolay hale getirir. Ayrıca şirketin çalışma sistemine uluslararası bir standart getirir ve kullanıcıların kendi taraflarından yapabilecekleri minimum a indirger. Zamandan da tasarruf sağladığı için kullanıcı ve personellerin hem motive olmasını sağlar, hem de daha verimli çalışmasını destekler.
Mikro yazılım satan şirketlerin teknik destek ve kurulum hizmeti de sağlaması da kaçınılmaz bir durumdur. Çünkü her ne kadar pratik ve kolay kullanımlı olsa da programlarında açıkları ve bazen sistemden kaynaklanan hatalar verdikleri karşılaşılabilen bir durumdur. Bu gibi halleder de teknik destekle yazlımın normal haline çevrilmesi ve bilgi akışının tekrar başlanması sağlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir