Tanıtım

Cepli Dosya Basımı Fiyatları

Cepli Dosya Basımı Fiyatları

Cepli dosyalar iş dünyasının vazgeçilmez ofis malzemeleri arasındadır. Firmanızın tüm tanıtım unsurlarını bir arada toplayabileceğiniz, pratik ve kullanımı çok kolay olan cepli dosyalar, farklı tasarım ve renklerde karşımıza çıkmaktadır. Cepli dosya fiyatları genelde firmanın yaptırmak istediği ebata, renge ve tasarıma göre değişmektedir.
Cepli dosya baskılarında birçok yöntem kullanılmaktadır. Eğer belirli bir bütçe ayırdıysanız ve sade bir tasarıma sahip olmak istiyorsanız tek renk kullanmanızı önerir, ayrıca firmanızın adres, isim , logo gibi bilgilerini sadece ön ve arka kapağa bastırmanızı tavsiye ederiz. Fakat cepli dosyaların içerisine yaptıracağınız ekstra baskılar kesinlikle sizin pazarlama anlamında daha çok işinize yarayacak, ayrıca müşterilerin gözünde daha güçlü ve tarz sahibi bir firma olarak hatırlanacaksınız. Tabiki ceplerin üstüne , dosyanın içine yaptıracağınız özel baskılarda, cepli dosya baskı fiyatları yükseltecektir.

cepli-dosya-

Cepli dosya basımı fiyatları piyasada firmadan firmaya değişebilmekte olup, kaliteli bir firma seçmeden önce örneklerini incelemenizi ve kararınızı sonra vermenizi öneririz. Ayrıca cepli dosyalarınızın kimler ve ne için kullanılacağını iyi belirlemeniz gerekmektedir. Zira cepli dosya içinde taşınacak belgeler için yeterince büyük olmalıdır. Standart olarak 22 cm ye 32 cm olan cepli dosya basımı talep edilir. Bu ölçülerde bir dosyanın ayrıca iş çantasına girmeside düşünülmüştür. Ayrıca cepli dosya baskısında kullanılacak kağıt çok ince olursa , taşınacakları kaldıramayabilir. Genelde dış yüzeye selefon uygulanmakta ve cepli dosyanın kolayca zarar görmesini engellemektedir.
Cepli dosya basımı sipariş etmeden önce , dosyanın içine neler konacağını iyi düşünmeniz lazım. Tüm materyalleri almalı ve ayrıca dosyanın tüm baskılarıda rahatça gözükmelidir. Doğru tasarıma karar verildikten sonra da, en az 1000 tane olmak üzere sipariş verilir.Seri üretim yapıldığı için cepli dosya fiyatları da minimum bir adet üstünden verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir