Cep TelefonuDonanımTeknik

iOS kullanıcılarına özel hoparlör seti

Cep telefonları, IPS ekranlar ve LCD TV’lerde görmeye alışkın olduğumuz sayılı elektronik devlerinden LG, bu sefer sıradışı bir tasarıma sahip hoparlör seti ile karşımızda.

LG ND4520, Apple uyumlu bir alet olması yanında bu arada A2DP stereo Bluetooth desteğiyle diğer player aletlerle da uyumlu çalışabiliyor. Bununla beraber Bluetooth ile bağlandığında iPhone ve iPad modellerinin tamamıyla uyumlu olarak Airplay desteği sağlıyor. Apple Appstore’dan fiyatsız tedarik edilebilecek yazılımlarıyla kumandası olmadan da hoparlörü kullanma olanağı sağlıyor ki bence bu çok iyi bir özellik olmuş.

Böyle standart özelliklerdeki bir hoparlör seti için iPhone / iPad / iPod uygulaması bence yeterinden fazla dahi kabiliyetli olmuş. Uygulama içinden ekolayzır ayarı değiştirilebildiği gibi, uygulamanın çalıştığı alet içindeki parçalarda da dolaşma olanağı sağlıyor.

ND4520’yi 3,5 mm jak irtibat ve USB hafıza üzerindeki parçaları çalmak şeklinde de kullanabilirsiniz. Standart 3,5 mm jack irtibatı ile her türlü alete da bağlayabilirsiniz ancak USB’den çalışması sırasında bir takım sıkıntılar yaşanabilir zira alette ekran bulunmamakta. Kumandası aracılığıyla çalıştırılabilecektir ancak dediğim gibi ekranın olmaması bir miktar eksilkliğini hissettiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir